cookies
Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.
Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.
zakładki zdjęcia/filmy
Forum dyskusyjne
Autor | Wiadomość |
Rozmiar tekstu:
A+
A-
|
---|---|---|
Marek (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 13:13:17
Moim zdaniem, strona jest warta tych 600.000 z pieniędzy podatników. Zresztą, to przecież podatnicy niemieccy się zrzucili na nią. Polska dopłaca do budżetu unijnego, więc polscy podatnicy też się do niej dorzucili. A ta strona jest warta najwyżej 1/4 tej kwoty. |
|
robert (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 14:28:13
600 tysiecy idzie na bzdurną stronę, ktora na dobrą sprawę do tej pory stalaby na Wordpressie, gdyby nie ujawnienie prawdy!
Ludzie czy wy oszelilscie do reszty? Takie krętactwo trzeba tępić, bo w innym wypadku ten kraj się nigdy nie rozwinie. Nepotyzm, korupcja, oszustwa, wordpress o kotach za 600 tysiecy zlotych z publicznych pieniedzy - o zgrozo! Chcialbym zobaczyc jak wygladal ten projekt na papierze i kto zezwolil na takie marnotrastwo. |
|
gość (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 15:31:09
Strona jest warta 10tysiakow maks i to powie kazdy kto sie obraca w temacie[/quot] |
|
Redakcja - kokaon (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 17:35:39
ludzie nie dajcie sie robic w balona
a do redakcji to bedziecie musieli lepiej tego pilnować albo zrobić dodawanie postów po rejestracji |
|
roland (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 19:04:59
http://www.wprost.pl/ar/210962/Koniec-e-cwaniakow/?O=21 0962&pg=1
ładnie napisane |
|
doświadczona (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 19:52:21
No tu też ładnie:
http://antyweb.pl/swiat-kotow-z-8-1-przykladem-bezmysln osc-krytykujacych/ I nie zapominajmy, że niedawny właściciel Wprost (które rozkręciło aferę) to też właściciel serwisów koty.pl i psy.pl. Dlatego jakoś nie kupuję tej nagonki na swiatkotow.pl - nie lubię, jak ktoś mnie wciąga w swoje prywatne wojenki. |
|
roland (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 20:10:24
a ja myślałem że tylko jedna strona o kotach a tu proszę inne są. Też kosztowały 600 tys. plus wkład własny ???
|
|
doświadczona (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 20:25:21
A skąd mnie to wiedzieć, ile pieniędzy poszło w Koty.pl
Co do Świata Kotów - bardzo polecam tę dyskusję, ludzi, którzy znają się na tym lepiej niż przeciętni użytkownicy netu. Jest estymacja kosztów projektów internetowych, jest też sporo o tym, jak działają dofinansowania, jak wygląda rozliczanie itd.: http://www.forum.optymalizacja.com/lofiversion/index.ph p/t106232.ht |
|
Redakcja - kokaon (Gość) |
Dodano: 2011-07-31 23:13:40
hmmm .... mimo całej sympati dla pań i kolesi z swiata kotów - bo jest to strzał w 10 hmmmmm ....choć jej jak narazie nie mam ;]
powiem wam jedno - jesli byscie zrobili wszysko co powninniscie to nawet by nikt nie wzróćił uwagi ze coś jest nie tak bo pomytsł jest przeni a tak to macie przep.... i to tylko i wyłącznie z waszej winy tak więć pozdro dla "znajomego" i męczcie sie dalej ;] |
|