cookies

Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.

Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

zakładki zdjęcia/filmy

Forum dyskusyjne

Odpowiedz
Autor Wiadomość
Rozmiar tekstu: A+ A-
Marek (Gość)
Dodano: 2011-07-31 13:13:17
Moim zdaniem, strona jest warta tych 600.000 z pieniędzy podatników. Zresztą, to przecież podatnicy niemieccy się zrzucili na nią.

Taka rola dotacji -> Niemcy i inni zachodniacy sponsorują rozwój naszego rynku wlewając w niego kasę.

Polska dopłaca do budżetu unijnego, więc polscy podatnicy też się do niej dorzucili. A ta strona jest warta najwyżej 1/4 tej kwoty.
robert (Gość)
Dodano: 2011-07-31 14:28:13
600 tysiecy idzie na bzdurną stronę, ktora na dobrą sprawę do tej pory stalaby na Wordpressie, gdyby nie ujawnienie prawdy! 

Ludzie czy wy oszelilscie do reszty? Takie krętactwo trzeba tępić, bo w innym wypadku ten kraj się nigdy nie rozwinie. 

Nepotyzm, korupcja, oszustwa, wordpress o kotach za 600 tysiecy zlotych z publicznych pieniedzy - o zgrozo!

Chcialbym zobaczyc jak wygladal ten projekt na papierze i kto zezwolil na takie marnotrastwo. 
gość (Gość)
Dodano: 2011-07-31 15:31:09
Strona jest warta 10tysiakow maks i to powie kazdy kto sie obraca w temacie[/quot]

Ja obracam się w temacie, za stworzenie takiej strony wziąłbym znacznie, znacznie więcej. I chodzi tylko o kod strony, a nie projekt graficzny, czy hostowanie.

i nie niemcy sie zrzucili tylko polscy podatnicy.[/quot]

A raczej zrzuciła się cała unia, ale na projekty w niemczech my też się zrzucamy.

Mi strona się podoba pod względem graficznym, czy 600tysi to dużo? nie wiem, sam pracuję nad projektem unijnym i wiem ile to roboty, za tą kasę prócz mojej pracy (czyli programowania) jest jeszcze reklama, szkolenia, materiały potrzebne na stworzenie itd.

Życzę wam powodzenia (choć sam nie lubię kotów ;P )
Redakcja - kokaon (Gość)
Dodano: 2011-07-31 17:35:39
ludzie nie dajcie sie robic w balona 

a do redakcji to bedziecie musieli lepiej tego pilnować albo zrobić dodawanie postów po rejestracji
roland (Gość)
Dodano: 2011-07-31 19:04:59
http://www.wprost.pl/ar/210962/Koniec-e-cwaniakow/?O=21 0962&pg=1
ładnie napisane
doświadczona (Gość)
Dodano: 2011-07-31 19:52:21
No tu też ładnie:
http://antyweb.pl/swiat-kotow-z-8-1-przykladem-bezmysln osc-krytykujacych/

I nie zapominajmy, że niedawny właściciel Wprost (które rozkręciło aferę) to też właściciel serwisów koty.pl i psy.pl. Dlatego jakoś nie kupuję tej nagonki na swiatkotow.pl - nie lubię, jak ktoś mnie wciąga w swoje prywatne wojenki.
roland (Gość)
Dodano: 2011-07-31 20:10:24
a ja myślałem że tylko jedna strona o kotach a tu proszę inne są. Też kosztowały 600 tys. plus wkład własny ???
doświadczona (Gość)
Dodano: 2011-07-31 20:25:21
A skąd mnie to wiedzieć, ile pieniędzy poszło w Koty.pl buble
Co do Świata Kotów - bardzo polecam tę dyskusję, ludzi, którzy znają się na tym lepiej niż przeciętni użytkownicy netu. Jest estymacja kosztów projektów internetowych, jest też sporo o tym, jak działają dofinansowania, jak wygląda rozliczanie itd.:
http://www.forum.optymalizacja.com/lofiversion/index.ph p/t106232.html
Redakcja - kokaon (Gość)
Dodano: 2011-07-31 23:13:40
hmmm .... mimo całej sympati dla pań i kolesi z swiata kotów - bo jest to strzał w 10 hmmmmm ....choć jej jak narazie nie mam ;]

powiem wam jedno - jesli byscie zrobili wszysko co powninniscie to nawet by nikt nie wzróćił uwagi ze coś jest nie tak bo pomytsł jest przeni a tak to macie przep.... i to tylko i wyłącznie z waszej winy 

tak więć pozdro dla "znajomego" i  męczcie sie dalej  ;]

1 | 2 | 3 | 4 
Odpowiedz

Innowacyjna gospodarka Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego