cookies

Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.

Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

zakładki zdjęcia/filmy

Forum dyskusyjne

Odpowiedz
Autor Wiadomość
Rozmiar tekstu: A+ A-
robert (Gość)
Dodano: 2011-07-31 08:48:17
za 600 tys. to moznaby co najmniej drugie WP postawic albo 3/4 onetu, a nie gowienko o kotach. mam nadzieje, ze autor dostanie po dupie, bo to jest jawne wyłudzenie pieniedzy!!1! 

dobrze, ze społeczność to wychwycila. koszt tej strony (liczac jeszcze drozsze serwery do obslugi ruchu ze spolecznosciowek), nawet nieco zawyzony to okolo 25tys a nie 600 tysiecy!

chcial ktos po cichu zarobic pół bańki, to teraz ma za swoje. oby nie uszlo mu to plazem. 

kiedy w tym kraju bedzie dobrze, skoro kazdy kombinuje tylko jak wyrwac/ukrasc/oszukac???
(Gość)
Dodano: 2011-07-31 08:57:38
> za 600 tys. to moznaby co najmniej drugie WP postawic albo 3/4 onetu
dobry żart, widać że wiesz o czym piszesz:)
robert (Gość)
Dodano: 2011-07-31 09:03:04
> za 600 tys. to moznaby co najmniej drugie WP postawic albo 3/4 onetu
dobry żart, widać że wiesz o czym piszesz:)

mowię tylko o zbudowaniu platformy, a nie o kosztach funkcjonowania/wypelnienia treścią. Widac, ze ty sie znasz... 
asd (Gość)
Dodano: 2011-07-31 10:05:44
polska mentalnosc naprawde jest tragiczna... gosciu wyszarpal kase, cos zrobil i kazdemu zal dupe sciska na zachodzie kazdy by brawo bil ale w polsce banda bezrobotnych pedalow musi go z blotem zmieszac!
sfx (Gość)
Dodano: 2011-07-31 10:09:53
@Prawda oczy kole
Nie, wdrożenie tej strony może być warte 10k, a sama strona około 20-30k. Do tego trzeba doliczyć jakiś długofalowy marketing, który wypierze pozostałe 550000tyś z dotacji.
portalokotachzunii (Gość)
Dodano: 2011-07-31 11:19:44
Ja bym zrobił portal o politykach-złodziejach. Wiecie - baza wiedzy kto ile nakradł, ile razy zmieniał partie i poglądy, w ilu aferach uczestniczył. Jak myślicie, mogę dostać na to kasę z Unii? Jak koty dostały, to dlaczego nie można by było zrobić portalu o świniach?
holii (Gość)
Dodano: 2011-07-31 11:30:02
pierdolicie wszyscy bzdury. Stroina jest warta tyle, ile za nia zaplacono. Full stop.Endo of story.
Jak sie komu nie podoba niech sobie zrobi podobna za tysiaka, nikt nie broni. A moj kot ja lubi bo powiedzial wyraznie: 98wieuhrfdsjkhfg093ow90-P:ADS
(Gość)
Dodano: 2011-07-31 11:48:20
robert, ja też mówię o platformie, ale nie o tej którą widzisz czyli coś co wygląda jak zwykła strona ale o wszystkim tym co siedzi w środku i czego poprostu nie widać
hao (Gość)
Dodano: 2011-07-31 11:49:21
Ja się wcale nie dziwię twórcom. Jakby mi dawali pół bański za pracę wartą 10k, to bym jeszcze po dupie całował tych co dają.
Wina to chory system unijny i tyle. No ale głosowaliście "ZA" to teraz zamknijcie mordy (i dalej głosujcie nie-kapitalistów).
Albert (Gość)
Dodano: 2011-07-31 12:39:06
HAŃBA !!!

1 | 2 | 3 | 4    
Odpowiedz

Innowacyjna gospodarka Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego