cookies
Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.
Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.
zakładki zdjęcia/filmy
Forum dyskusyjne
Autor | Wiadomość |
Rozmiar tekstu:
A+
A-
|
---|---|---|
Weronika
Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2012-12-09 12:41:26
Mam problem. Nie wiem, czy można, czy nie można dodawać arytkułów. Założyłam sobie zwyczjne konto i chciałabym taki arytykuł dodać. Tylko nie wiem jak. Czy trzeba do tego zmieniać konto na premium lub coś w tym stylu? Pomóżcie, please.
|
|
Haley (Gość) |
Dodano: 2012-12-16 15:27:07
Nie sądzę, żeby można było samemu dodawać artykuły, ale może napisz na kontakt@swiatkotow.pl i tam zapytaj
|
|
Redakcja
Ilość wiadomości: 22
|
Dodano: 2012-12-19 15:57:17
Nie ma możliwości samodzielnego dodawania artykułów. Ale można przesłać go nam na adres kontakt@swiatkotow.pl, a my go opublikujemy:)
Pozdrawiamy Redakcja |
|
Mirosława Z. (Gość) |
Dodano: 2018-10-22 11:43:56
Chciałam założyć nowy tmat, ale niestety nie bardzo wiem jak, a znalazłam super ofertę dla każdej oszczędnej kociej mamy, która nie wstydzi się swojego kociaka. Na ten konkurs wpadłam chwilę temu i chcę się z Wami nim podzielić.
Ja już zgarnęłam abat 5 zł na kolejne zakupy ( a to nawet 2 pyszki karmy dla kociaka!!!) i teraz walczę o 100 zł! Wystarczy dodać zdjęcia kotka razem z produktem AlleZoo i można wygrać aż 100 zł na kocie pyszności!!! Może Wam się uda! Podajcie dalej! Każda zaradna kocia mama będzie zadowolona xD |
|
Akacjowa (Gość) |
Dodano: 2018-10-22 11:45:39
Chciałam założyć nowy tmat, ale niestety nie bardzo wiem jak, a znalazłam super ofertę dla każdej oszczędnej kociej mamy, która nie wstydzi się swojego kociaka. Na ten konkurs wpadłam chwilę temu i chcę się z Wami nim podzielić.
Ja już zgarnęłam abat 5 zł na kolejne zakupy ( a to nawet 2 pyszki karmy dla kociaka!!!) i teraz walczę o 100 zł! Wystarczy dodać zdjęcia kotka razem z produktem AlleZoo i można wygrać aż 100 zł na kocie pyszności!!! Może Wam się uda! Podajcie dalej! Każda zaradna kocia mama będzie zadowolona xD |
|
Werka (Gość) |
Dodano: 2018-10-22 11:58:55
Chciałam założyć nowy tamat, ale niestety nie bardzo wiem jak, a znalazłam super ofertę dla każdej oszczędnej kociej mamy, która nie wstydzi się swojego kociaka. Na ten konkurs wpadłam chwilę temu i chcę się z Wami nim podzielić.
|