cookies
Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.
Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.
zakładki zdjęcia/filmy
Forum dyskusyjne
Autor | Wiadomość |
Rozmiar tekstu:
A+
A-
|
---|---|---|
Mika
Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2013-09-03 23:21:05
- Kiedy kotu dokuczają zęby?
- Jak go psy gryzą. |
|
Tomek (Gość) |
Dodano: 2013-09-05 10:07:12
Sposób na piękne futro
Żona pokazuje mężowi magazyn mody z najnowszymi modelami zimowymi i mówi: Chciałabym mieć takie futro... Na co mąż spoza gazety: To jedz whiskas. |
|
Tomek (Gość) |
Dodano: 2013-09-05 10:08:59
Podrapany
Rozmawiają dwaj mężczyźni przy barze: Pan żonaty? Nie, kot mnie podrapał. |
|
Tomek (Gość) |
Dodano: 2013-09-05 10:10:46
Jedzenie dla kota
Żyd ze sporym workiem na plecach przekracza granicę. Co jest w tym worku? - pyta urzędnik celny. Jedzenie dla kota - odpowiada Żyd. Celnik otwiera worek: Przecież to kawa! Czy kot je kawę??!! A czy to moje zmartwienie? Nie chce, niech nie je! |
|
Mika
|
Dodano: 2013-09-16 18:53:27
Mamo, znalazłem naszego kanarka!
– Kochanie, przecież to jest kotek, nie kanarek. – Tak, a kanarek jest w środku... |
|
Mika
|
Dodano: 2013-09-16 18:59:25
Siedzi baca przed chałupą i pierze w misce kota. Przechodzi turysta i słysząc straszne piski próbuje zaprotestować:
- Baco, co robicie?! - Ano kota se piere – rzecze baca. - Ale baco, kotów się nie pierze! - Piere sie piere. Nie przekonawszy bacy, turysta wybrał się w dalszą drogę. Kiedy wracał po kilku godzinach zobaczył bacę i leżącego obok zdechłego kota. Pokiwał głową i mówi: - A mówiłem, że kotów się nie pierze? - Piere, piere, jeno nie wyzyma… |
|
Kicia
Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2017-09-18 19:02:45
Przychodzi facet z mówiącym kotem do łowcy talentów. Gość musi zademonstrować zdolności kota, więc zadaje mu pytanie: - Jak się nazywa drobny węgiel? Kot odpowiada: - Miał!!! Potem facet pyta: - Jaka jest forma czasu przeszłego czasownika ,,mieć'' w trzeciej osobie rodzaju męskiego? Na co kot odpowiada: - Miał!!! Łowca talentów wyrzuca obu na ulice. Na ulicy kot wstaje, otrzepuje się i mówi: - O co mu chodzi, czy ja mówiłem niewyraźnie?
:D :D |
|
Marek
Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2017-10-27 15:18:42
- Kiedy kotu dokuczają zęby? Bardzo dobre. |
|