cookies

Serwis internetowy swiatkotow.pl używa plików cookies.

Korzystając ze strony internetowej www.swiatkotow.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Forum dyskusyjne

Odpowiedz
    Autor Wiadomość
    Rozmiar tekstu: A+ A-
    swiatkotow Justyna
    Ilość wiadomości: 5
    Dodano: 2012-11-21 10:37:47
    Jest ciekawska i nie lub siedzieć w jednym miejscu. Świat jest zbyt piękny i ciekawy, a Łezka nie chce, żeby coś ją ominęło. Bardzo dobrze czuje się w towarzystwie innych kotów. Jako jedna z nielicznych lubi wciąż bawić się myszką i piłeczką. Czeka tylko cały czas aż ktoś wreszcie rzuci jej tą piłkę. Kręci się koło nóg i nieśmiało zaczepia. Jest pogodna i na pewno sprawi komuś dużo radości.
    Ma ok 3,5 roku.
    Łezka jest zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana i zaczipowana
    .
    Łezka od kilku miesięcy czeka na dom w sosnowieckim schronisku dla zwierząt! Bardzo tęskni za człowiekiem i potrzebuje kontaktu z nim!

Zdjęcie:
    pierwsze

Kontakt:
    e-mail: justyna.baranowska@op.pl
    GG: 13401779
    Telefon: 662522392
    aldenus (Gość)
    Dodano: 2012-11-22 11:25:30
    Eh, tak bardzo mi się serce wyrywa, aby jakiegoś kotka przygarnąć. Niestety koty powodują alergię u mnie i muszę unikać ich w domku. A były kiedyś kotki w domu u mnie i umilały życie bardzo:)

Odpowiedz

Innowacyjna gospodarka Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego